Seuran esittely

Lehtimäen Jyske ry. on perustettu v. 1929 ja se juhli juuri 80-vuotistaivaltaan.

Seura on yleisseura, jonka lajikirjoon kuuluvat: hiihto, suunnistus, yleisurheilu ja palloilu (jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo ja uusimpana salibandy).
Jäseniä Jyskeellä on noin 200.

Kilpailutoiminnan lisäksi Lehtimäen Jyske osallistuu myös kuntoliikunnan järjestämiseen sekä liikuntapaikkojen hoitoon yhteistoiminnassa Alajärven kaupungin ja muiden järjestöjen kanssa.

Seuran toiminta-alueena on Alajärven kaupunki ja pääpaikkana Lehtimäen taajama.

Lehtimäen Jyskeen tämän hetken kirkkain urheilija on keihäänheittäjä Ari Mannio. Arin saavutukset ovat myös parhaita Jyskeen historiassa.

Arin parhaita meriittejä toistaiseksi ovat  keihäänheiton Euroopanmestaruuspronssi Helsingistä 2012, Olympialaisten finaalipaikka 2012 Lontoosta sekä Euroopanmestaruus M22 sarjassa sekä sotilaiden maailmanmestaruus Brasiliasta vuodelta 2011. Kyseisenä kesänä Ari oli myös Suomen paras keihäänheittäjä voittaen mm. Suomen Mestaruuden ylivoimaisesti.

Arin lisäksi Jyskeellä on myös muita menestyneitä, nuoria urheilijoita, jotka vaalivat omaa perinteistä lehtimäkeläistä kasvattajaseuraansa.

MS Word -tiedostoLP-juttu.docx (13.8 MB)
Yleisurheilu
Hiihto